Lidmaatschap

BEginnen met schermen

Contributie

Binnen de vereniging hebben we verschillende lidmaatschapsvormen. Elk lid van Schermschool De Jordaan is lid van de KNAS.

Jeugd lidmaatschap t/m 18 jaar
€ 300,- per kalenderjaar, of € 25,- per maand

Volwassenen lidmaatschap vanaf 19 jaar
€ 420,- per kalenderjaar, of € 35,- per maand

Student lidmaatschap
€ 336,- per kalenderjaar, of € 28,- per maand

Aspirant lidmaatschap (incl. 2 gratis proeflessen)
Volwassenen, contributie eerste 2 maanden € 50,00
Jeugd, contributie eerste 2 maanden € 35,00
Student, contributie eerste 2 maanden € 40,00

Ouders voor wie de kosten van het lidmaatschap te hoog zijn, kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam/

KNAS Lidmaatschap
Lidmaatschap van de KNAS is voor elke schermer noodzakelijk aangezien de collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering het mogelijk maakt dat je zonder zorgen schermt. Daarnaast biedt het vele andere voordelen: deelname aan wedstrijden en competities, cursussen en opleidingen. Je draagt bij aan het bereikbaar houden van onze sport.

Voor informatie over wedstrijden kijk op www.nahouw.net.

Senior lidmaatschap vanaf 21 jaar € 69,60 per kalenderjaar
Jeugdlidmaatschap t/m 20 jaar € 34,80 per kalenderjaar

KV De Palm Lidmaatschap
Lidmaatschap van Kindervereniging De Palm voor onderhoud van gebouw De Palm. Het lidmaatschap bedraagt € 20,00 per kalenderjaar

Aanmelden

Het ingevulde aanmeldingsformulier kun je tijdens de training afgeven bij de leraar of scannen en per e-mail sturen naar info@schermschooldejordaan.nl. Je kunt ook gebruik maken van het onlineformulier op de website.

Na ontvangst en verwerking ontvang je van de vereniging per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Opzegging lidmaatschap
De opzegtermijn van het lidmaatschap is 3 maanden. In bijzondere gevallen kan het bestuur besluiten hiervan af te wijken. Een bijzonder geval kan zijn: verhuizing naar een andere stad als gevolg van werk of studie, dan wel een ernstige blessure. Opzegging gebeurt schriftelijk.

Materiaal

Beschik je niet over schermkleding en materiaal, dan kun je het eerste jaar gebruik maken van de kleding en schermmaterialen van de vereniging (zodra je lid wordt koop je wel een handschoen). Je betaalt hiervoor € 5,- per maand. Na het eerste jaar koop je een wapen en een fils de corps.  Masker en vest kan je blijven huren voor € 7,50 per maand.   

 

Downloads